Menu

ЦЕНТРАЛ ОНКО ХОСПИТАЛ

Гр. Пловдив, п.к. 4002
бул. Васил Априлов 20,
Телефон: 032 64 46 33
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
https://centralhospital.bg

Рейтинг

Централ Онко Хоспитал е модерна многопрофилна болница за диагностика, комплексно лечение и профилактика на множество заболявания. Обзаведена и оборудвана е с най-съвременна медицинска техника и апаратура. Разполага с около 300 легла, разпределени в луксозни стаи, функционално и модерно обзаведени и със самостоятелни санитарни възли. Легловата база е структурирана в 10 отделения - онкология, хематология, неврология, урология, очни болести, педиатрия, хирургия, ОАИЛ (отделение по анестезиология и интензивно лечение), вътрешни болести (отделението е с 3 направления - ревматология, нефрология и кардиология) и отделение по физиотерапия и рехабилитация.

Функционират още клинична лаборатория, микробиология, патохистология, два скенера, дензиометър и ядрено-магнитен резонанс, а към отделението по онкология има изграден дневен стационар за провеждане на химиотерапевтични процедури.
Стратегията на болницата е насочена към осигуряване на цялостно лечение на социално значимите онкологични, сърдечно-съдови, автоимунни и ендокринни заболявания при възрастни и деца.
Към МБАЛ Централ Онко Хоспитал функционира научен и научно-приложен център в областта на експерименталната онкология, урология, неврология, педиатрия. Болничната организация чрез своите профилни обучители, професори и доценти подготвя млади лекари и медицински специалисти за здравната система на България.
Отворена е за лечение на терминално болни и възрастни пациенти, на които екипът подобрява качеството на живот в последните дни от живота им.

Адресна информация

София, 1408

ул. Нишава № 121

help@onconavigator.info

0885 906-376