Menu

ДЕВА МАРИЯ

гр. Бургас, кв. Ветрен, ПК 8000
ул. Ал. Стамболийски
тел. 056 89 62 62
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://www.devamaria.com

Рейтинг

Университетска болница "Дева Мария" се намира в гр.Бургас и е сред най-големите и динамично развиващи се частни болници по нашето Черноморие. За осемте години от както съществува, в болницата бяха извършени знакови операции с много висока степен на сложност, които издигнаха авторитета на медицината в Бургас на ново, по-високо ниво.

От 2015-та година Университетска болница „Дева Мария” получи акредитация от Министерството на здравеопазването като база за обучение към Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" гр. Варна. Акредитацията позволява на лекари, желаещи да специализират като акушер-гинеколози, ортопеди, хирурзи, кардиолози, неонатолози, уролози, съдови хирурзи, специалисти по образна диагностика да добият специалност в модерното лечебно заведение. Специалистите по здравни грижи (медицински сестри и акушерки) също могат да получат практическото си обучение и преддипломен стаж.

Болницата стартира своята дейност през 2009 г. с три отделения - Акушеро-гинекологично, Неонатологично и Анестезиология и Интензивно Лечение. Само две години по-късно пациентите получават професионално лечение в 12 отделения

Болницата разполага още с: Паркинг, Параклис, Ритуална зала за изписване на новородени, Кафе-магазин, Безплатно училище за родители

Университетска болница “Дева Мария” е създаденa като естествено продължение на съществуващия от 2002 г. медицински център “Света София”. То е едно от първите частни здравни заведения в гр. Бургас. С цел затваряне на кръга от предлагана медицинска дейност, собствениците създават Многопрофилна Болница за Активно Лечение.

През 2011 г. Университетска болница „Дева Мария” получи сертификат за съответствие с ISO 9001:2008. Сертификатът потвърждава високото качество на предоставяните услуги в лечебното заведение и съответствието им с приложимите международни изисквания за качество, съдържащи се в стандарта.

Притежава и ISO 27001-2005 за внедряване на система за управление на информационната сигурност.

Целта на Университетска болница “Дева Мария” е да отговори на потребностите на своите пациенти предлагайки им професионално, качествено и достъпно здравно обслужване. Освен професионализъм и специализирани умения, пациентите ни получават полагащото им се уважение, грижи и внимание.

Университетска болница „Дева Мария” е високотехнологично развиваща се болница. В модерно оборудване са вложени над 16 млн. лева, като главна цел е да се прилагат най-съвременните миниинвазивни и авангардни методики за лечение, които да са в полза на пациента.

С постоянното привличането на хабилитирани лица в Бургас университетска болница “Дева Мария” се старае да вдигне нивото на предлаганите здравни услуги в града. Създавайки по този начин удобна и висококачествена алтернатива на вече утвърдени здравни центрове както другите големи градове – София, Пловдив, Варна и Стара Загора.

Адресна информация

София, 1408

ул. Нишава № 121

help@onconavigator.info

0885 906-376