Menu

АВИС МЕДИКА

гр. Плевен, ПК 5800
парк Кайлъка, ул. „К. Хаджипакев“ 7
Телeфон: 064/909092, 0886 901 980
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://www.avismedica.com

Рейтинг

МБАЛ „АВИС – МЕДИКА” е разположена в красивия парк „Кайлъка”, болницата гарантира луксозен престой сред цветя и зеленина, сред чистия въздух и песента на птиците.
Дворното пространство на бплницата е 10 декара и е превърнато в парк за отдих за пациенти и посетители. На площ от 5000 кв.м са разположени 14 отделения с общо 102 легла и 3 лаборатории, а през 2009 год. Са разкрити още 2000 кв.м и легловата база е разширен с още 70 легла.
Болницата разполага с отделения Образна диагностика, Детско отделение, Неврология, Кардиология, Гастроентерология, Ендокринология, УНГ, Акушерство и гинекология, Неонатология, Ортопедия, Хирургия, Медицинска онкология, Физикална и рехабилитационна медицина, ОАИЛ, Клинична лаборатория, Хистологична лаборатория, Микробиологична лаборатория, Болнична аптека.

МБАЛ „АВИС – МЕДИКА” е от първите частна лечебнаи структури в България в областта на лекарственото лечение на солидните тумори, включващо химиотерапия, таргетна терапия, хормонотерапия, имунотерапия и лечение с бифосфонати на тумори със следните локализации: рак на гърда, бял дроб, дебело и право черво, анус, простата, яйчник, маточна шийка, стомах, хранопровод, бъбрек, пикочен мехур, черен дроб, жлъчни пътища и жлъчен мехур, панкреас, тестис, мозък, фаринкс, ларинкс, сарком и други. Водещо е специализираното лечение на злокачествени туморни заболявания като лечението на здравно осигурените пациенти е напълно безплатно.
Основен приоритет е скъсяване на времето от момента на диагнозата до започването на химиотерапията, както и от момента на операцията до адекватната последваща терапия
Цялата процедура по обработване, изписване на лекарства и лечение се осъществява на едно място, без хората да бъдат разкарвани.
Отделението разполага с леглова база от 10 легла, разположени в луксозни стаи, функционално и модерно обзаведени, климатизирани и със самостоятелни санитарни възли. Всички пациенти имат безплатен достъп до кабелна телевизия и безжичен интернет.

Адресна информация

София, 1408

ул. Нишава № 121

help@onconavigator.info

0885 906-376