Menu

ПАРК ХОСПИТАЛ

Пловдив, ПК 4109
бул. "Кукленско шосе" № 53
Телефон: 0879 60 60 42
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://www.parkhospital.bg/

Рейтинг

Нашата мисия е да предоставяме безкомпромисно качество на медицинските услуги и да се грижим с много внимание за всеки отделен пациент. Имаме амбицията да бъдем еталон за лечебно заведение в България и първи избор на пациентите от региона на гр. Пловдив, когато се нуждаят от медицинска помощ.
В МБАЛ Парк Хоспитал ние вярваме, че:
– Всеки пациент заслужава достъпни качествени медицински грижи;

– Всеки пациент има право да избира лекарите си. Когато избере нас, наша отговорност е да го лекуваме, както бихме лекували член на семейството си;
– Вниманието, състраданието и разбирането, които даваме на нашите пациенти, им помагат да оздравеят по-бързо.
Водещите ценности в нашата работа са професионализмът и индивидуалната грижа.
Професионализъм
Считаме, че професионализмът е плод на висока квалификация, натрупан опит и постоянно усъвършенстване. Затова сме посветили усилията си на непрекъснато повишаване на квалификацията на екипа, въвеждане на технологични иновации и внасяне на подобрения винаги и навсякъде, когато и където е възможно.
Грижа
Персонализираната грижа и уважение към всеки, който е избрал да ни се довери, е наш приоритет. Независимо от стреса и напрежението на ежедневните дейности, се стремим да откликваме с много внимание на нуждите на всеки един пациент и да прилагаме индивидуален подход в лечението му.
Състрадание
Ние докосваме животите на нашите пациенти в нелеки моменти за тях. Знаем, че когато се подлагат на лечение, хората имат нужда освен от добри медицински грижи, и от разбиране. Вярваме, че чисто човешката подкрепа и разбиране, които даваме на пациентите си, спомагат за това те да се чувстват по-добре и лечението им да протича по-леко.

Адресна информация

София, 1408

ул. Нишава № 121

help@onconavigator.info

0885 906-376